CloseIata cum functioneaza acest sistem:

Clientul intră pe Bursa-Construcţiilor.ro şi îşi expune GRATUIT Lucrarea ce ii este necesara împreună cu datele sale de contact. Server-ul, în mod automat, trimite Echipelor înscrise un e-mail prin care le înştiinţează despre înscrierea unui nou client care solicită ajutorul lor. Atunci când îşi verifică e-mail-ul, Echipele vor fi invitate să se conecteze la contul lor pentru a putea vizualiza dorinta clientului solicitant şi datele de contact ale acestuia. În eventualitatea în care se hotărăsc să contacteze respectivul client, au posibilitatea să facă acest lucru prin e-mail sau telefonic.

Echipele vor primii e-mail-uri doar de la clientii din orasul lor sau din imprejurimi si doar in domeniul de activitate selectat la inscriere.

Bursa Constructiilor reprezintă proiectul a cărei ţintă principală este crearea unei căi de comunicare eficiente, rapide şi sigure între Clienti şi Echipele de muncitori care s-au înscris în sistem. Aici este locul în care orice om va găsi rezolvarea pentru problema sa, în măsura în care aceasta există. Aici este locul în care orice Echipa îşi poate dovedi măiestria şi talentul în rezolvarea cerintelor riguroase ale Clientilor şi singurul lucru de care are nevoie este un cont activ pe acest site.

Pe Bursa Constructiilor orice om îşi poate expune problema pe care o are in domeniul constructiilor, trimiţându-i-o unei Echipe specializat în domeniul respectiv. Acea Echipa are posibilitatea de a lua la cunoştinţă de problema expusă şi, în eventualitatea în care apreciază că o poate soluţiona, va contacta clientul care a formulat cererea.

Clientul are posibilitatea şi libertatea de a decide cu care dintre Echipele care i-au răspuns la solicitare doreşte să colaboreze.

Orice Echipa interesata de o astfel de colaborare are posibilitatea de a-şi face un cont pe Bursa-Construcţiilor.ro. Ea are la dispoziţie un formular în care se poate descrie pe sine şi profesia sa. Ulterior înregistrării va trebui să confirme înscrierea pe email şi abia după confirmare îşi poate utiliza contul. Confirmarea vine in urma achitarii Contravalorii serviciului

Clientul are un beneficiu enorm prin faptul că problema sa va fi studiată de mai multe Echipe specializate şi va putea alege pe cea mai potrivita doleanţelor sale.